Image and video hosting by TinyPic

Jelena Karleuša se vraca u Veliki brat VIP?!

Poznate stanare kuće u Košutnjaku tek očekuje najveće iznenađenje - povratak Jelene Karleuše u emisiju!

Tek pošto je u utorak uveče folk pevačica napustila gledani šou, pojedini ukućani počeli su da se opuštaju. Tako je naizgled ćutljiva Ivana Škorić odmah razvezala jezik i otkrila gledaocima da baš i nije bila oduševljena prisustvom JK.
- Šta ona misli? OK, trudna je, ali to ne znači da mi treba zbog nje ovde da spavamo kao sardine - sasula je mlađa Škorićeva. Iako se očekivalo da i Jelenina ljuta rivalka Mira saspe paljbu po „cimerki“, folk pevačica, na opšte iznenađenje, nije želela da učestvuje u ogovaranju.
Međutim, sudeći prema saznanjima našeg lista, pravi šok će uslediti kada skandalmajstor ponovo uđe u kuću u Košutnjaku, a to je plan produkcije. Tek tada se od Jelene može očekivati svašta jer je u međuvremenu čula šta joj pričaju iza leđa.
- U emisiji „Mala sestra“ gledaoci su videli da je u kuću unesena mašina sa crvenim tasterom i upozorenjem „ne pritiskaj“. Ukućani i ne slute da će pritiskom na to dugme vratiti u kuću bivšu stanarku. Naravno, Veliki Brat dovodiće ih u razna iskušenja kako bi pritisli „nedozvoljeni“ taster, a ostaje da se nagađa ko će od njih to uraditi - priča dobro obavešteni izvor blizak produkciji.
Do potvrde ovih navoda nije bilo moguće doći jer se PR menadžer produkcije „Emoušn“ Marinela Kvapil nije javljala.
Alo!

Kako je izgledala prva svadja u kuci?


Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 коментара:

  1. Анониман12. март 2009. 02:41

    OOOOPS! Bice to zanimljivo!

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман13. март 2009. 13:26

    mislim da je miki ipak zasluzio da pobedi ko se slaze sa mnom

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман13. март 2009. 13:27

    mislim da je miki ipak zasluzio da pobedi ko se slaze sa mnom

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман14. март 2009. 20:13

    Ova jelena krelac je talentovano glupa i puna komleksa

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман14. март 2009. 20:22

    Treba da slusamo po ko zna koji put da kaze da je trudna...jer to je jedino sto ona zna progovoriti...Trudna sam!...Bas sam trudna!...Vala,stvarno sam trudna!...Uh,sto sam trudna!......Jbg,trudna sam!...I bicu jos trudna!....

    Kad ne zna vise sta da prica, kaze : "Trudna sam!" ( i tako vec 3 godine )Pa nek se porodi vise da je niko ne cuje i ne vidi.

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман18. март 2009. 13:45

    Jelena je car,svi nešto je ogovaraju što je sva od silikona,a ona svaka ima silikona koliko hoćeš.I pametnija je od svih njih zajedno.

    ОдговориИзбриши