Image and video hosting by TinyPic

Krsenje pravila u Velikom bratu?!

U kući „Velikog brata" prekršena su dva veoma ozbiljna pravila, što je do sad uvek bilo strogo kažnjavano.

Prvo pravilo prekršio je Milić Vukašinović, koji je izneo informaciju iz spoljnog sveta, obelodanivši ukućanima da gledaoci smatraju da su dosadni i da je Miki Đuričić favorit za pobedu. Drugo pravilo, kako saznaje Press, prekršili su sami producenti ovog šoua, pošto su pojedincima dozvolili da imaju kontakt sa članovima porodice.
- Pre nedelju dana nekoliko ukućanki imalo je kontakt sa članovima porodice - kaže izvor Pressa blizak „Emoušnu", i dodaje: - Iako je u svim serijalima do sada bilo strogo zabranjeno da se viđa bilo ko osim ukućana, pojedinci su ove godine imali privilegiju da vide svoju decu i roditelje, s kojima su se sretali posle odlaska u ispovedaonicu.
Ipak, pravilo koje je prekršio Milić verovatno će potpuno promeniti situaciju u kući, jer sada svi ukućani, koji Mikija uglavnom smatraju autsajderom, znaju da je pčelar iz Kupinova apsolutni favorit za pobedu.
- Ljudi misle da ste svi veoma dosadni, naročito žene, a narod najviše voli Mikija - objasnio je doktor za rokenrol.
Ovo saznanje prilično je potreslo Miru Škorić, koja se zabrinula za svoju pevačku karijeru, dok su ostali ukućani počeli odmah da se blagonaklonije ponašaju prema Mikiju.
Press
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар