Image and video hosting by TinyPic

Veceras odluka: Mumin ispada, Ksenija Pajcin ulazi u Kucu

Po svemu sudeci, Ksenija Pajčin će biti novi stanar Kuce Velikog brata - all stars. A prema vecini anketa, istu ce vec veceras napustiti Miloan Mumin. Od povratka Nenada Canka - verovatno nece biti nista...
Izvor: Press

Milan Mumin verovatno ce napustiti večeras kuću „Velikog brata" kao drugi prekobrojni ukućanin i ukupno četvrta osoba koja je izašla iz ovog rijaliti-šoua. Posle Jelene Karleuše, Nenada Čanka (dobrovoljno napustili kuću) i Jelene Žeželj, novosadski roker ostaće bez šanse da se bori za nagradu od 50.000 evra, iako je prema svim istraživanjima drugi favorit za pobedu.Muminova (ne)sreća u igri je da se (voljom ostalih ukućana koji su ga nominovali) namerio na Mikija Đuričića, prvog favorita i ovogodišnjeg serijala. Prema rezultatima ankete, protiv Mumina glasaće čak 76,4 % VB fanova, dok je pčelar iz Kupinova neomiljeniji tek kod 23,6 % gledalaca.Za nominaciju Mikija i Mumina glasali su gotovo svi, a jedini koji su ih izostavili sa spiska nepoželjnih su Maca i Tijana.

Šanse da će se Nenad Čanak ponovo naći na spisku stanara kuće „Velikog brata" su nikakve jer se, kako Press saznaje, lider LSV razboleo. Osim toga, ako bi se vratio u kuću na Košutnjaku, opovrgnuo bi sve ono što je pričao ranije o razlozima svog učešća u ovom rijaliti-šouu, tvrde njegovi najbliži saradnici.Čelnicima „Emoušna" i „Pinka" njegov povratak bi sigurno išao naruku jer, sudeći prema reakcijama velikog broja razočaranih fanova Nenada Čanka, gledanost opada otkad je kontroverzni vojvođanski političar izašao. O tome svedoče i mnogobrojne SMS poruke koje gledaoci šalju, a u kojima zahtevaju da se on vrati među ukućane.Aleksandra Jerkov, poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine, kaže da će odluka da li će se Čanak vratiti u kuću biti njegova privatna, kao što je bila i prilikom prvog ulaska, ali i da ne veruje da će se on ponovo obresti u ovom rijalitiju.
- Mislim da se neće vraćati, jer bi tako opovrgao sve ono što je rekao pre ulaska, kada mu je jedini cilj bio da pokaže koliko je besmislen ceo taj koncept koji promoviše otuđenje. Za vreme svog boravka uspeo je to i da dokaže. Osim toga, čula sam da je bolestan - rekla je Aleksandra Jerkov za Press nedelje.
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар