Image and video hosting by TinyPic

Gru i Tijana u ponoćnom plesu...

Popularni reper Gru, koga ukućani već nekoliko dana ogovaraju da se zaljubio u misicu Tijanu, rešio je da im pokaže da ga takve priče ne pogađaju, te je preksinoć tokom žurke sve vreme igrao i pričao sa Tijanom.

- Hajde da plešemo - uzviknuo je Gru dok se približavao misici, sa namerom da odigraju jedan stiskavac.
- Ne umem ja tako da plešem - rekla je kroz smeh Tijana, ali je vrlo brzo počela da se uvija oko Grua.
Njih dvoje su tokom žurke nekoliko puta prisno plesali, a Gru je čak pokušao da tokom igre misicu uhvati za koleno i butinu, ali je ona sklanjala njegove ruke.
- Život je pun iznenađenja - šaputao je Gru Tijani, a ona je odgovorila:
- Ova noć ima čudnu moć…
Gru i Tijana su potom počeli da pričaju o Maci, a popularni reper joj je čak nekoliko puta prebacio da je ona zaljubljena u njega. Gru je tokom plesa misici otkrio kako se oseća.
- Ja sam zagoreo. Kada izađem biću k’o lud… Ima haos da pravim - rekao je Gru, a Tijana je samo potvrdila da se i ona uželela spoljašnjeg sveta.
Pred kraj druženja Gru je zatražio da ga Tijana pre izlaska izmasira, a inače dan pre žurke reper je Tijani još jednom objasnio da ne bi trebalo da se druži sa Macom na onakav način, te da ga njeni postupci veoma iznenađuju.
- Da li ti shvataš kako predstavljaš sebe? Svaki kreten će dati sebi za pravo da te uhvati za sisu. Pa i oni najveći ološi ako ih neko tako uhvati zalepe šamarčinu - prebacio je Gru Tijani.

Blic
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар