Image and video hosting by TinyPic

Tijana, Gru i Kalimero nominovani za izbacivanje

Ove nedelje za izbacivanje su nominovani Tijana, Kalimero i Gru, koji je zamenio mesto Miliću Vukašinoviću.

Bivša misica, Tijana i dalje nosi "greh" neslaganja sa ženskom sobom, a "drugarice" joj zameraju na izdvojenosti i "glumi i poziranju", što kaže Mira Škorić.
Tokom jednog razgovora u ženskoj sobi, Mia je Tijani zamerila što se "igra" sa muškarcima, ali samo kako njoj odgovara. "Ona fura taj fazon - svi je jašu, a niko je ne je*e".
Interesantno je da je Maca okrenuo ploču, pa je i on izgovorio Tijanino ime u negativnom kontekstu, iako se sa njom do sada stalno hvatao, ljubakao..."Ona je klasičan makijavelista - cilj opravdava sredstvo. Voli da zauzme muškarca, da mu je**e kevu. E da niko ne bi patio, jer je Gru potpuno izgore, vreme je da ode".
Kalimero ili Edin, prošli put je bio šokiran što je ostao u kući iz koje mu se inače ide "svojoj kući“, pa su mu ukućani opet izašli u suret. Ako već želi da ide - zašto stajati na putu njegovoj želji, logika je kojom su se vodili ukućani koji su ga nominovali.
Ako bude otišao najviše će nedostajati Miri Škorić sa kojom je najviše voleo da provodi vreme, sa kojom je čistio, prao sudove i toalet, pevao...Miki je tu vezanost Mire Škorić i Kalimera slikovito opisao: "Trebaće nam kran da ga izvučemo iz Mirinog dupeta!".
Gru ili "Grujica" i "Čupa", kako ga nazivaju pojedini ukućani, "popio" je nominaciju zbog toga što je, kako su primetili pojedini ukućani, postao nervozan i što je svađa sa Macom duboko uticala na njegovo povlačenje u sebe.
Tijana je imala najviše, pet negativnih glasova, a Gru i Kalimero po četiri. Miki se u poslednjem trenutku predomislio, pa je umesto Kalimera nominovao Ivanu, jer "nju neće niko da nominuje i ona se neće ljutiti", a "najbolja je osoba u istoriji Velikog Brata".
(MONDO)


Ko je koga nominovao:
Maca - Gru i Tijana;
Mira Škorić - Miki i Tijana;
Ivana - Tijana i Kalimero;
Filip - Gru i Kalimero;
Kalimero - Tijana i Gru;
Miki - Mira i Ivana;
Mia - Tijana i Gru;
Gru - Maca i Kalimero;
Tijana - Mira i Kalimero.
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар