Image and video hosting by TinyPic

Čanka čeka prava ispovedaonica

UČEŠĆE Nenada Čanka u “Velikom bratu” podelilo je njegovu partiju, a ni među koalicionim partnerima nisu oduševljeni gestom lidera LSV, saznaju “Novosti”.

Spekuliše se da nezadovoljni ligaši razmišljaju čak i o pokretanju inicijative za Čankovu smenu zbog učešća u tom rijaliti šouu.
- Istina je da u stranci ima podeljenih mišljenja zbog učešća Čanka u “Velikom Bratu” - izjavio je zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš za “Novosti”, ali i dodao da nema govora o Čankovoj smeni. - Čanak nesumnjivo uživa poverenje u Ligi, a na prošlom stranačkom kongresu dobio je podršku 95 odsto delegata.
Kostreš je priznao da je čuo različite komentare - od negodovanja
do podrške - ali kaže da njemu još niko od koalicionih partnera nije izneo zamerke zbog tog Čankovog poteza.
- Neće trpeti ni stranka, ni Vlada, ni Skupština Srbije - naveo je Kostreš i dodao da je Čanak, osim predsednice parlamenta, obavestio i vrh DS da će ući u kuću “Velikog Brata”.
- Verovatno je obavestio i predsednika Tadića - dodao je Kostreš.
On nije želeo da se upušta u prognoze koliko će Čankova nova uloga uticati na rejting LSV, ali ne strahuje od negativnog efekta:
- Čanak nije ušao u tu kuću da bi podigao rejting stranke, već da bi pokazao da je veliki kritičar i protivnik tih rijaliti šou programa i da bi mu se suprotstavio iznutra.
Prozivke javnosti da se prvi čovek LSV baškari o trošku poreskih obveznika, Kostreš je odbacio uz napomenu da je Čanak uzeo neplaćeno odsustvo.
Drugi ligaš nam se poverio da ne gleda svog lidera u “Velikom Bratu”:
- Generalno ne volim taj tip emisija, niti me to interesuje.
Na opasku da li će mu Čanak zbog toga zameriti, Kostreš je odgovorio odrečno, i dodao da se njih dvojica gledaju celog života.

OSTAJE DESET DANA, NIJE UZEO 100.000 EVRA
Zamenik predsednika LSV je “poprilično ubeđen” da Čanak za taj svoj estradni nastup nije uzeo 100.000 evra, kako tvrdi opozicija. - A ako je slučajno uzeo, sigurno će taj novac dati u humanitarne svrhe.
Upitan da li veruje da će Čanak pobediti, odnosno poslednji napustiti kuću “Velikog Brata”, Kostreš je napomenuo da njegov šef nije tu ušao da se takmiči.
- Čanak će ostati najduže od sedam do 10 dana - otkrio je Kostreš ambicije svoga lidera.
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар