Image and video hosting by TinyPic

Prvog izbačenog dočekuju studenti OT

Kao što je već poznato, prvi VIP-ovac koji će napustiti Kuću na Košutnjaku izlazi u ponedeljak, a to će biti ili Mira Škorić, koju je nominovao Miki Đuričić ili drugi nominovani čije ćemo ime saznati večeras. Iako je do sada bila praksa da, nakon izlaska iz Kuće, intervju sa izbačenim radi voditelj, u ponedeljak će se u toj ulozi naći neko od studenata „Operacije trijumf“.

Produkcija „Imoušn“ se na ovaj korak odlučila jer niko bolje od studenata ne zna kako je provoditi dvadeset četiri sata u zatvorenom prostoru, pred kamerama pa će zajedno sa učesnikom popularnog rijalitija podeliti svoje impresije. Inače, nikad više traženi OT bend biće u Beogradu samo jedan dan, i to zbog ove emisije, pa nastavljaju brojna TV gostovanja širom Balkana, a večeras će gledaoci moći da gledaju njihov jednočasovni šou na crnogorskoj televiziji.
Po izboru Mikija Đuričića, Mira Škorić je prva nominovana za izbacivanje iz kuće Velikog brata! Pčelar i pevačica su se dokačili kada je Miki kamerom počeo da snima grudi ukućanki, umesto da snima špansku seriju koju su pravili po zadatku. Mira je takvo ponašanje ozbiljno zamerila Mikiju, pitajući ga kako bi bilo da neko tako snima njegovu sestru. Njemu je taj sukob poslužio kao motiv da baš Miru nominuje za izbacivanje jer mu se odmah ukazala prilika. Naime, ove nedelje, jedini on, kao glava kuće, ima pravo da nominuje i to ukućanina za kojeg misli da ima najveći ego.
Svet
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар