Image and video hosting by TinyPic

Veliki brat spanska sapunica

Kada se spanska sapunica, po zadatku, snima u kući Velikog brata urnebesne scene su zagarantovane. Svaka od devojaka dobila je svoju ulogu, a Mira Škorić i Maca glumili su nekadašnji bračni par. U ulogi forenzičara(!) dr. Fernanda pojavljuje se Gru...



Umalo se, međutim, nije dogodilo da snimanje serije propadne zbog Mikija, koji je umesto "napornih" glumačkih scena snimao grudi ukućanki, što je izazvalo svađu između njega i Mire Škorić. Mira Škorić je pitala pčelara i kockara, da li bi tako snimao sise svoje sestre da je u kući.
Njemu je taj sukob poslužio kao motiv da baš Miru nominuje za izbacivanje jer mu se odmah ukazala prilika. Miki ove nedelje, kao glava kuće, jedini ima pravo da nominuje i to ukućanina za kojeg misli da ima najveći ego.
"Možda Maca ima najveći ego, ali ne bih njega da izbacujem. U stvari, Mira Škorić ima najveći ego, iako to ne pokazuje! Ma svi su egocentrični i ovaj Čanak... Samo Mumina i ovog malog Filipa boli... za sve“, obrazložio je svoju odluku u ispovedaonici Miki.
(MONDO)

FILIP ĆUTI KO ZALIVEN
Crnogorski maneken i stari-novi dečko Ksenije Pajčin Filip Kapisoda tokom prva tri dana boravka u kući pričao je isto koliko barske stolice u kuhinjskom delu kuće VB. Mlađani „mrčo“ sa Cetinja nije mnogo zapinjao na jeziku, već je vreme provodio u tuširanju i lickanju, pa su se mnogi upitali da li je još uvek prisutan u kući. Izgleda da je Ksenija bila u pravu kada ga je savetovala da ne ulazi u ovaj rijaliti šou, jer će publici biti dosadan i neće se dobro snaći. Ukoliko ne počne da govori, ima velike šanse da postane rekorder sa najmanje izgovorenih reči tokom boravka u kući.

Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар