Image and video hosting by TinyPic

Ksenija Pajčin ulazi u kuću?

Producenti „Velikog brata“ odlučni da snime prvi seksualni odnos, tvrdi "Alo!" * Zgodna pevačica je pre izvesnog vremena odbila ponudu da učestvuje u „Velikom bratu ol stars“, međutim, produkcija „Emoušn“ ne odustaje tako lako od nje, pogotovo što je jedan od stanara i njen aktuelni dečko Filip Kapisoda.

- Čelnici „Emoušna“ ovih dana intenzivno pregovaraju sa Ksenijom jer smatraju da bi njen ulazak u kuću bio pun pogodak. Naime, kada su saznali da je ponovo u vezi sa Kapisodom, odlučili su da je po svaku cenu dovedu u kuću jer bi takav potez uneo pometnju među ukućanke, a pogotovo onim koje su bacile oko na Filipa - priča dobro obavešteni izvor našeg lista blizak produkciji.
- Ksenija je, inače, bila planirana i za startnu postavu ovog serijala. Producenti su imali ideju da u kuću ubace Indiru Radić i nju zajedno, ali su ih obe odbile, tako da nije došlo do ozbiljnijih pregovora. Osim toga što Ksenija važi za jednu od najseksepilnijih domaćih pevačica, dodatni motiv za njen ulazak u kuću je to što se producenti nadaju da će na taj način stvoriti sve uslove da pred kamerama dođe do intimnijeg kontakta između dva učesnika - zaključuje naš izvor.
Ukoliko sve bude po planu, Pajčinova bi trebalo već za vikend da i zvanično postane stanar kuće u Košutnjaku.
Izvor:
Alo!
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар