Image and video hosting by TinyPic

Irina Radović - „Veliki brat – veliki mozak“: Da je ostala Karleusa letelo bi perje!

Voditeljka emisije „Veliki brat – veliki mozak“ Irina Radović ponovo se vraća na male ekrane, posle pauze koju je napravila kada je pre šest meseci postala mama male Iskre. Irina nas svake nedelje u 15 časova vodi kroz dešavanja u kući o kojima će polemisati sa veoma zanimljivim gostima.

– Emisija je uvek aktuelna i drugačija samim tim što se bavi najzanimljivijim situacijama. Ukućani su svaki put vrlo inspirativni, kreativni i daju odličan materijal za emisiju u kojoj se ,,mozga" o svemu iz trenutno najpoznatije kuće u Srbiji. Emisija će i dalje imati tri segmenta, gostovaće izbačeni ukućanin, porodica i prijatelji ukućana, ali i ličnosti iz javnog i kulturnog života koje prate emisiju. Govorićemo i nominacijama, jer ponedeljkom jedan ukućanin napušta kuću – priča za „Blic“ Irina Radović.
– Mislim da je izbor ukućana ove sezone pun pogodak, što pokazuje i fenomenalna gledanost. Žao mi je što Karleuša nije ostala duže jer bi do kraja nedelje ,,letelo perje" – kaže Irina, koja bi u kući volela da vidi još političara.
Irina, koja je pre skoro šest meseci postala mama, kaže da pored Iskre ništa ne može da joj nedostaje, pa čak ni posao koji mnogo voli, i kroz smeh konstatuje da joj je sada više nego pre stalo da emisija bude dobra s obzirom na to da je s druge strane gleda i mala Iskra. Irina ne krije da joj je dolazak prinove promenio život i zaključuje da je sada potpuno ostvarena.
Blic

Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар