Image and video hosting by TinyPic

Miki ima najveće šanse za pobedu... i ostale vesti

Rekorder po broju učešća u srpskom „Velikom bratu", Miroslav Miki Đuričić, trenutno je glavni favorit za pobedu u prvom „VB VIP ol starsu".

Na Mikijevu pobedu klade se njegovi brojni fanovi, a njegova porodica je skoro ubeđena da će mu ovo biti treća sreća, budući da se za novčanu nagradu takmiči treći put. Njegov stric Sava, koji živi u porodičnoj kući Đuričića u Kupinovu, kaže da će Miki dati sve od sebe da iskoristi ovu šansu da sredi svoj život. “Verujemo u Mikija, jer ima najveći motiv da pobedi. On je shvatio da život nije onakav kako ga je ranije doživljavao. Sada strahovito želi da sredi život i cela porodica i veći deo Kupinova ga podržavaju svim srcem. Neosporno je inteligentan i spreman da ako pobedi i uzme novac iz „Velikog brata", uloži ga pametno. Želi da počne novi život na selu”, kaže Sava, i napominje da će Miki umeti svima u kući da odgovori na pravi način. Forumaši sa sajta “Velikog brata” takođe su najveće šanse za pobedu dali Mikiju, a onda Čanku i Maci.
Anketa na VB forumu: Šanse za pobedu Miki 31,6% , Čanak 16,8%, Maca 10,5%, Mumin 9,5%, Mira 9,5%, Gru 7,4%, Ivana 3,2% , Mia 2,1%, Tijana 2,1% , Kalimero 1,1% , Jelena 1,1% , Armani 0%, Kapisoda 0%

Maca muva Tijanu Stajšić!

Dragan Marinković Maca juče je izabarao omiljenu ukućanku! Njegovo muško oko procenilo je da je najbolja riba u Kući bivša misica Tijana Stajšić, što je mišljenje koje dele i posetioci našeg portala, ali i forumaši na sajtu “Velikog brata”. Tako je Maca juče vreme uz prvu jutarnju kafu iskoristio da se udvara Tijani na koju je doslovno, naskočio. Poznati voditelj je onako u prolazu misicu potapšao po zadnjici i pri tom je strasno poljubio u vrat. Tijanu je ova situacija malo postidela, a videćemo da li će se između njih biti nečeg više do kraja serijala.


Mija i Kalimero: Svađa zbog uložaka!
Sinoć je došlo i do verbalnog konflikta između pevačice Mije i imitatora Kalimera. Naime, kada su se svi ukućani našli u dnevnom boravku Bosanac je iskoristio priliku da saopšti važnu vest ženskom delu ekipe. „Slušajte me pažljivo, sada ću vam reći nešto veoma ozbiljno pa se ljutite koliko god hoćete ako vam nije pravo. Ona koja ima menstrualni ciklus neka svoje upotrebljene uloške ne baca tek tako, nego neka ih prethodno uvije. Danas kada sam izbacivao đubre i video šta je u njemu došlo mi je da se ispovraćam“, rekao je Kalimero.
I dok ukućanke nisu želele da komentarišu njegovu izjavu, Mija je osula paljbu po Edinu, pošto se verovatno osetila prozvanom. „Kako si odvratan. Zar si to marao da kažeš pred svima! Sve što ti uradiš moraš da nam nabiješ na nos, kao da mi ništa ne radimo. Misliš da meni ne smateju muške dlake po podu pa ništa nisam rekla“, besno mu je odbrusila pevačica.
I dok je on pokušavao da joj objasni zbog čega je to rekao pred svima, u priču se ubacio Maca koji je sve okrenuo na šalu i tako smirio uzavrele strasti između njih dvoje.
Svet
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар