Image and video hosting by TinyPic

Karleuša izašla iz kuće Velikog brata

Ušla je u Kuću, napravila pometnju i izašla, a čim su joj videle leđa ostale ukućanke su njome napunile usta.

Na žalost mnogih ljubitelja ovog rijaliti-šoua ipak se neće dogoditi očekivani "pičvajz" u kući između Jelene Karleuše i Mire Škorić, koje su se izljubile kada su se videle na početku šoua. Mada, para vrti...
Prema tvrdnjama pojedinim štampanih medija, Karleuša je za dan boravka u kući dobila 5.000 evra.
Novo jutro u kući počelo je upravo pesmom Jelene Karleuše - "Slatka mala", a potom je Gru podržao Mikija koji je imao sociološku raspravu sa Karleušom prethodnog dana o turbo-folku, devedesetim godinama i koliko su pojedini folkeri imali uticaja na dešavanja u Srbiji.
Karleuša je u utorak uveče nakratko izašla iz kuće da bi iz studija, uz pomoć dvojice "nindža", donela jednu spravu na kojoj je natpis: "Ne pritiskaj dugme". Izgledalo je kao da će ostati još neko vreme sa ostalim ukućanima, ali je nije bilo ni kasnije te večeri.
Njen stilista i prijatelj Darko Kostić bio je u utorak uveče nakratko u ulozi Velikog brata, a potom se "izleteo" u emisiji "Mala sestra Velikog brata", rekavši da je "šteta što ostali neće imati priliku da dobro upoznaju Jelenu, jer ona ostaje kratko".

Drugog prepodneva u Kući glavna tema, osim Karleuše, jeste vreme i kako ga izmeriti. Nenad Čanak je vođa projekta "računanje vremena" i svima slavodobitno objavljuje da je u dvorištu označio mesto gde je Sunce bilo u 10 časova.
"A kako ćemo uvek znati koliko je sati?", pitao je Čanak, na šta je Sani Armani uletela: "Trčanjem na spravi!"
"Tako je! Trčanjem na spravi gde se pokazuju minuti", rekao je Čanak.
Interesantana je bio i dijalog Jelene Žeželj i Nenada Čanka u ponedeljak uveče. Jelena se poverila Čanku o svom životu posle prvog učešća u Velikom bratu. "Ja sebe ne smatram poznatom, već samo prepoznatljivom", rekla je mlada Beograđanka, a Čanak je na to poentirao: "Malo li je?".
Na kraju je upitao: "I koji ti je zaključak: šta ćeš da budeš kad porasteš?".
(MONDO)
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар