Image and video hosting by TinyPic

Svi silikoni Velikog brata VIP

Sve VIP takmičarke „Velikog brata" osim Jelene Žeželj posetile su plastičnog hirurga i ugradile silikone
Luksuzna kuća „Velikog brata" na Košutnjaku, u kojoj su trenutno smeštene VIP ličnosti iz Srbije, Crne Gore i BiH, slobodno se može nazvati „silikonski dvorac". Za razliku od beogradske Silikonske doline (ulica Strahinjića bana) kroz koju prolaze i prirodne lepotice, sa izuzetkom Jelene Žeželj, u kući „VB" stanuju samo silikonke.
Kako saznaje Press, osim mlade Beograđanke, grudi i usne hirurški su popravljale Sani Armani, Tijana Stajšić, Ivana Škorić, Mia Borisavljević, Ivana i Mira Škorić, dok je silikonska šampionka Jelena Karleuša napustila carstvo plastike.
Lider po ugrađenim silikonima po izlasku Jelene Karleuše (30) (koja nikada nije priznala da je korigovala dosta toga na svom telu i licu), definitivno je voditeljka Pinka Sandra Drašković(28). Sani Armani je još pre braka sa fudbalerom Nikolom Lazetićem ugradila silikone u grudi i u usta, da bi kasnije, posle razvoda, smanjila nos. Budući da nije bila zadovoljna kako je operacija uspela, Sani je nekoliko puta išla na „popravku" nosa, a forumaši „Velikog brata" već su otvorili zluradu temu s pitanjem - „Da li je Sani Karamelin dvojnik?"
Iako u kući „Velikog brata" vešto skriva svoje grudi jer je konstantno zakopčana do grla, mlada Valjevka Mia Borisavljević (24) svoje silikonsko poprsje pokazala je u šokantnom spotu za pesmu „Kako da ne", u kome skroz naga šeta po autoputu u Makedoniji.
Najveća nepoznanica „VB" fanova misice Tijane Stajšić (25) je da li je i ona prirodna od glave do pete. Press saznaje da je i ova Somborka posle učešća na takmičenju za Mis sveta otišla pod nož jednog poznatog plastičnog hirurga. Tijana je naime, za razliku od prethodno navedenih ukućanki, svoje grudi smanjila i ojačala silikonima, a malo je doradila i usne.
- Tijana je imala jako velike grudi, pa je posle izbora za mis otišla kod plastičnog hirurga da ih smanji. Misica je tada ugradila implatante kako bi svoje poprsje samo „podigla" - navodi sagovornik Pressa blizak Stajšićki.
Za razliku od svojih koleginica, Mira (38) i Ivana Škorić (31) su silikone stavile posle porođaja.
- Mira je tek posle dugogodišnje karijere i nekoliko godina posle rođenja ćerke Milice odlučila da poveća grudi i usne, ali je na njoj to zaista odrađeno sa ukusom. Isto je uradila i njena prezimenjakinja Ivana, koja je posle rođenja dva deteta pojačala grudi i usne.
Press

U toku jučerašnjeg dana, Miki Đuričić zapodenuo je u kući priču o silikonima, ali mu je upravo Sani replicirala:
- Alo, bre, dokle više priča o tim silikonima?! Pa, 21. vek je, ljudi su sleteli na Mesec, traže život na Marsu, a mi pričamo da li silikone treba imati ili ne. Daj nešto drugo, molim te.
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара:

  1. Анониман14. март 2009. 16:59

    Nedostaje slika i napumpane Jelene Karleuse koja vjerujem ni sama ne zna koliko je puta posjetila plasticnog hirurga.

    ОдговориИзбриши