Image and video hosting by TinyPic

Karleuša nije uzela novac od ”Velikog brata”

Njeno učešće isključivo je rezultat prijateljskih odnosa sa čelnim ljudima TV "Pink" i produkcijske kuće "Emoušn" - kaže Jelenin pi-ar Zoran Birtašević



Prema nezvaničnim informacijama beogradske štampe, JK je trebalo da ostane u kući tri dana i da iz nje izađe bogatija za dvadeset hiljada evra.
I ukućani su, posebno Miki, bili zainteresovani za to koliko će najveća zvezda u kući dobiti novca.
Na Mikijevu konstataciju da je sigurno dobila deset hiljada evra, JK je odgovorila:
- Nemoj da me vređaš. Uzimam mnooogo više ili sam velikodušna.
Međutim, ekskluzivno za “Novosti” pevačicin pi-ar Zoran Birtašević kaže da JK nije tražila honorar za pojavljivanje u ovogodišnjem “VIP Velikom Bratu”.V
- Njeno učešće u ovom rijaliti šou - programu isključivo je rezultat dugogodišnje saradnje i prijateljskih odnosa sa čelnim ljudima televizije Pink i produkcijske kuće “Emoušn”. Nije bilo govora o novcu. Jelena je napustila kuću prvog dana, a zatim se uputila u Nemačku kod muža i ćerke.

Izvor: Vecernje novosti
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 коментара:

  1. Анониман14. март 2009. 20:06

    Pa ona stvarno nema pojma ni o zivotu a kamoli pjevanju i kako je nije sramota da vrijedja ostale sa time sto kaze da ona pjeva najbolje od svih pjevacica koje su trenutno u kuci.Pa ona treba da uzima casove kod Gospodje Mire Skoric...jer ta zena je za nu izmislila pjesmu.Nasla ona da pjeva pjesmu od Olivera Dragojevica i jos ni jedan ton ne moze da potrefi,a kao ona zeli nekome da tercira.Pa ona nema pojma sta znaci rijec terca,to je vjerovatno cula od nekih ljudi pa sada je imala priliku da nam svima kaze kako ona zna tercirati.Nema pojma ni normalno da ptpjeva pjesmu a ne da tercira.Jelena nemoj da se brukas vise,jer si osoba puna kompleksa i totalni si antitalenat za muziku.Jedino za sta imas talenat je da sama sebe ismijavas pred milionima gledalaca.Ne pustajete tu kompleksasicu vise u kucu!Sumnjam da je pametna i kada cuti,jer mislim da joj je i tada inteligencija na najvecoj nuli!

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман14. март 2009. 20:09

    JELENA nemoj da si umisljas da si zvijezda jer ti to nisi i nikada neces da budes.Vjerujem da je to tesko da ona shvati,ali to je istina iako to mnogo boli,ona je ustvari niko i nista!

    ОдговориИзбриши