Image and video hosting by TinyPic

Maca i Tijana ne skidaju ruke jedno s drugog

Maca i Tijana, prvi zaljubljeni par u trećem VIP serijalu „Velikog brata”, ne krije simpatije. Za razliku od prethodnih serijala kada su se svakakva pipkanja odigravala ispod jorgana, njih dvoje se maze u kući na svakom ćošku.

Poslednja u nizu ljubavnih epizoda odigrala se na sofi u dnevnoj sobi, dok su golupčići, izdvojeni od svih, šaputali i grlili se. Maca je u jednom trenutku Tijanu neprikladno uhvatio, a ona je počela da se smeje i da ga udara po glavi. Kada je Maca upitao zašto ga udara, Tijana je samo odgovorila da ne zna razlog. Maca je tada počeo da uzvikuje: „Nikada me nećeš imati”, da bi samo sekund posle toga zalegao svom silinom preko misice, te počeo da je štipka za zadnjicu. Tijana je, opet kroz smeh, počela da uzvikuje: „Nemoj me, nemoj me… Maco”. Ljubavne igrarije prekinuo je Veliki brat koji je nekoga iz kuće pozvao u ispovedaonicu, te je Maca ustao sa sofe kao oparen.
Ovo nije jedini put da su se golupčići dodirivali pred kamerama. Maca, inače, koristi svaku priliku koju može da misicu pomazi i zagrli, na šta ona reaguje samo na jedan način - smehom. Maca ne može da odoli ni da verbalno napada Tijanu, te joj često kaže: „Kako bih te sada uhvatio za grudi” ili „Kako želim seks sa tobom”, na šta se misica, ponovo, samo smeje.
Da je na pomolu prava ljubav govori i situacija koja se dogodila u krevetu, ali ovoga puta ispod jorgana. Radnja je sledeća - Maca leži pored Tijane, koja se pravi da spava. On uzima njenu ruku i zavlači je ispod jorgana da bi ubrzo nastalo komešanje ispod postelje…
M. R. Blic
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар