Image and video hosting by TinyPic

Mira Škorić glavni čuvar

VELIKI Brat je rešio da ove nedelje kuću pretvori u zatvor, podelivši ukućane u dve grupe, čuvare i zatvorenike. Čuvari, Mira Škorić, Miki, Mia, Ivana Škorić i Milić Vukašinović, tokom trajanja zadatka moraju da se smenjuju na svaka 24 sata, vode računa o zatvorenicima i da im često odlaze u posete i inspekciju.

Sa druge strane, zatvorenici, Tijana Stajšić, Gru, Filip Kapisoda, Maca, Kalimero, tokom odsluženja svojih kazni u improvizovanim ćelijama dobijaju zadatke od upravnika zatvora (ljušte krompir, luk...). Dok traje zadatak, svi zatvorenici i čuvari moraju da nose specijalne kostime. Upravnik zatvora je čuvarima obezbedio kancelariju i video-nadzor nad zatvorenicima, kako bi imali punu kontrolu nad njima.
Iako je na prvi pogled delovalo da su čuvari reda u boljem položaju,
ispostavilo se da je u zatvoru „Velikog Brata“ bolje biti zatočenik u sobi „tri sa tri“, sa sve rešetkama i krevetima na sprat, nego čuvar. Stražari ni ne slute da su zatvorenici u mnogo boljem položaju i da imaju prolaz do tajne sobe u kojem uživaju u luksuzu - hrani, piću, televizoru... Za to vreme stražari su mrtvi umorni i misle da je njihovim zatočenicima još gore.
Da su u Srbiji mito i korupcija uzeli maha, svedoči i izjava čuvarke Ivane, kojoj je žao što zatvorenici dobijaju malo hrane, koju bi poželeo svaki zatvorenik.
- Ma, ja bih im sve odnela. Ali, glupo je, pašćemo na zadatku.
Na njenu konstataciju čuvarka Mira je samo slegla ramenima i zaključila: „E, pa ovo je zatvor i tu nema zezanja...“.
Novosti

Filip Kapisoda
CRNOGORSKI maneken Filip Kapisoda, koji je pri popunjavanju upitnika za učešće u „Velikom Bratu“ naveo da ima visoko obrazovanje, u sredu se gadno ispalio kada je u razgovoru sa Milićem Vukašinovićem izjavio da mu je manekenstvo hobi, te da je upisao fakultet i da mu je učenje glavni prioritet u životu. Da li „đetić“, koji će trećeg aprila proslaviti 22. rođendan, smatra da je po dobijanju indeksa postao intelektualac ili je namerno slagao da bi se dopao obrazovanoj publici - saznaćemo kada izađe. U svakom slučaju, istina je izašla na videlo.
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар