Image and video hosting by TinyPic

Zatvorenici i stražari u Velikom bratu

U toku zadatak čuvari i zatvorenici, u kojem je mnogo bolje biti osuđenik. Tijana proslavlja 25. rođendan okružena muškarcima.

Manekenka Tijana Stajšić, po mnogima najzgodnija učesnica rijaliti-šoua Veliki Brat VIP, ostvarila san svake žene - da slavi 25. rođendan zatvorena u sobi sa nekoliko muškaraca!
Veliki Brat dao je ukućanima novi zadatak - zatvorenici i stražari. Maca, Gru, Kalimero, Filip i Tijana su "robijaši", a Ivana, Mira Škorić, Mia, Milić Vukašinović i Miki su čuvari.
Kao da nije dosta zatvorenog prostora, pa je atmosfera sada još klaustrofobičnija...Ispostaviće se, međutim, da je to jedini zatvor na svetu u kojem je bolje biti zatočenik, nego čuvar. O čemu se radi?
Zatvorenici su u istoj sobi "tri sa tri", sa sve rešetkama i krevetima na sprat. Stražari imaju monitor u dnevnoj sobi i uniforme, koje ne smeju da skidaju. Ali, na straži u jednom trenutku mora da bude bar četvoro ukućana, zbog čega su oni neispavani. Da zatvorski "ugođaj" bude kompletniji pobrinuo se Upravnik zatvora (Veliki Brat) koji ukućane budi adekvatnim pesmama, pa je tako pustio "Jailhouse rock" Elvisa Prislija.
Ono što stražari ne znaju jeste da su zatvorenici u mnogo boljem položaju i da imaju prolaz do tajne sobe u kojem uživaju u luksuzu - hrani, piću, televizoru...Za to vreme stražari su mrtvi umorni i misle da je zatvorenicima još gore.
Ali, odnos čuvara i zatvorenika je ni nalik onom u pravom zatvoru. Više liči na kao odnos brižnih roditelja i dece.
Ivana, Mia i Mira Škorić iskreno su zabrinute zbog položaja zatvorenika. Kada se Ivana vratila iz redovne inspekcije, tražila je od Upravnik zatvora (VB) da odnese zatvorenicima majice, jer su se smrzavali tokom noći, što je upravnik odbio, a nije iskamčila ni čokoladicu za zatvorenika Edina Aladžuza-Kalimera.
Bila je šokirana i malom količinom hrane koju im je odnela za doručak. "Imaju po kiflicu, malo namaza i to je to...Pa, moja Andrea (kćerka) pojede više, kunem ti se! Ali da im ne da majice i čokoladicu, pa to je preužasno", potresla se čuvarka Ivana kada je Miji i Miri prenosila utiske sa inspekcije.
Čuvari ni ne slute da je zatvorenicima mnogo dobro i da stalno "beže" iz zatvora na mnogo lepše mesto.
Kada su je zatvorenici pitali šta rade čuvari, Ivana je rekla da spavaju po četiri sata i da su preumorni, a onda je dodala: "Ako ništa drugo, vi bar možete da se naspavate". Ivana im je čak iznela i informacije iz "spoljnjeg sveta", rekavši im da misli da za sada nisu napravili nijednu grešku u zadatku.
Ivana je napustila ćeliju uz rođendansku čestitku Tijani, a onda su ostali zatvorenici počeli da doručkuju. Gru je Tijani dobacio: "Dođi Tijana na ovaj slavljenički doručak - hleb i marmelada".
Da su u Srbiji mito i korupcija uzeli maha, govori i sledeća izjava čuvarke Ivane, koju bi poželeo svaki zatvorenik. "Ma, ja bih ih sve odnela...ali glupo je, pašćemo zadatak".
A njena "koleginica" Mira Škorić je na to samo slegla ramenima i zaključila: "E, pa zatvor je ovo...".
(MONDO)
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар