Image and video hosting by TinyPic

Najdosadnija žurka ikad u Velikom bratu

Ovoj garnituri učesnika rijaliti-šoua Veliki Brat VIP nema pomoći! Dosada je najbolja reč kojom se može opisati atmosfera u Kući, a monotoniju i žabokrečinu nije čak razmrdala ni muzika i roštilj koji je Veliki Brat servirao u nedelju uveče, uz pomoć Mikija.

Mikiju ili Muminu bilo je to poslednje veče u kući, a ostali su se potrudili da im pokažu da zaista nisu poželjni i da ne treba da im bude žao ako ispadnu. Miki je sve vreme u bašti pripremao meso na roštilju, Mumin mu je pravio društvo, a povremeno su u baštu izlazili dosadni Gru, Tijana i "načitani" Crnogorac Filip.
Gru je pokazao kakav je kada je nominovao upravo Mikija i Mumina sa kojima bi trebalo da bude najbliži, bar što se interesovanja tiče. Međutim, Gru je u nekoliko navrata pokazao da mu geografija nije jača strana ("gde je taj grad Ptuj" ili "Gruža je grad, ima tabla...") i da baš i ne deli ista interesovanja i stavove sa Mikijem i Muminom, uz Macu, daleko najinteresantnijim ukućanima.
Dok je Miki spremao roštilj, Veliki Brat je pokušao da muzikom razmrda učmalu atmosferu u kući, ali pomoći nije bilo.
Maca se posle fizičkih napada i nasrtaja na sise manekenke Tijane (dva puta je uhvatio za dojke), smirio i povukao, a primetno je da u kući postoje nekoliko grupica. Sani Armani, Mira Škorić, Mia i Ivana, uz večitu "zakrpu" Kalimera, čine jednu, Tijana i Maca drugu, Miki i Mumin treću, a Gru i Filip, što bi rekao Maca, "nit' smrde, nit' mirišu".
Interesantno je da Veliki Brat nijednom nije opomenuo Sani Armani koja je više puta pomenula da će sledeća da leti Tijana.
Sa dobro napunjenim stomacima, ukućani su varili na foteljama i stolicama, po koji put bi ustali i zaplesali (Mia i Ivana), a Mira Škorić je živnula samo kada je čula pesmu Jelene Karleuše i onda je, po ko zna koji put, imitirala, dokazujući tvrdnju Karleuše da je Mira Škorić, zapravo, opsednuta njome.
Naravno, za sve to vreme Miki i Mumin su bili sami u bašti...Ali, nije im smetalo, štaviše. Mumin je, posle saopštavanja ishoda nominacija, rekao da jedva čeka da izađe, jer ne može više da gleda ukućane (osim Mikija, naravno).
Potom su i Miki i Mumin prionuli na klopu, a Mumin je još jednom dokazao da može da pojede boga oca. Bez preterivanja, momak je jeo ceo sat, a jedan duhoviti gledalac poslao je tokom živog prenosa sledeću sms poruku: "Mumine pojedi nešto pre spavanja...Tvoja mama".
(MONDO)
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар