Image and video hosting by TinyPic

Seka Aleksić i Karleuša ulaze u Kucu Velikog brata?

„Emoušn" planirao da specijalno iznenađenje u poslednjoj nedelji „Velikog brata" budu povratak Jelene Karleuše i ulazak njene ljute rivalke Seke Aleksić, pise "Press"

Povratak Jelene Karleuše i ulazak Seke Aleksić u kuću „Velikog brata" trebalo bi da budu poslednje veliko iznenađenje „Emoušna" za ovaj serijal. Kako saznaje Press, čelnici „Emoušna" zamislili su da se Karleuša vrati u kuću u Košutnjaku, u kojoj je na početku već provela 24 sata, a da joj se potom iznenada pridruži i Seka.
- Jelena Karleuša je dala pristanak da se vrati u kuću na još 24 sata, a producenti su, osokoljeni činjenicom da im se zbog Pinka otvaraju sva estradna vrata, smislili da u kuću uđe i Seka Aleksić - kaže izvor Pressa iz „Emoušna", i dodaje:
- Seki, koja je već dugo u ratu s Karleušom, ponuđena je reklamna kampanja za najnoviji album, u protivvrednosti od oko 20.000 evra. Ne znajući da će deliti istu sobu s Karleušom, njoj su se uslovi dopali, ali zbog brojnih obaveza i nastupa nije mogla da precizira tačan dan ulaska. Prvobitno je zamišljeno da to bude pre dva dana, ali je sve prolongirano kako bi se poklopilo da Karleuša i Seka istovremeno imaju slobodan dan, a da pri tom ne saznaju da je planirano da u kući nabasaju jedna na drugu. Znajući da „emoušnovci" menjaju svoje odluke čim mediji obelodane njihove namere, nije isključeno da će i ovaj plan na kraju biti promenjen - zaključuje izvor Pressa.
Kako saznajemo, u ponedeljak je u kuću trebalo da uđe Era Ojdanić, koji je bio spakovan i spreman, ali od ove ideje odustalo se jer je iz igre nenadano ispao Milić Vukašinović.
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар