Image and video hosting by TinyPic

Ukucani pali na testu inteligencije Velikog brata

Pojedini ukućani pali na testu inteligencije. Miki i Mumin razotkrili glupost Crnogorca Filipa i pevačice Mije Borisavljević.

Pande su simpatične životinja iz porodice medveda i vrlo su retke. Žive samo u pojedinim delovima Kine i zbog toga su zaštićene.
Lekcija iz osnovne škole koju pojedini učesnici rijaliti-šoua Veliki Brat ne znaju! Tokom nedeljnog zadatka "Upoznavanje japanske kulture i običaja", Veliki Brat je dao podzadatak ukućanima da probaju "tradicionalna japanska jela".
Ispostaviće se da je Veliki Brat podvalio ukućanima i da im je servirao klasična jela sa ovog podneblja. Ipak, cilj je bio da ukućani "provale" začkoljicu. Veliki Brat im je naložio da kažu šta jedu, a ponuđene su bile opcije: "meso od pande", "ajkula"...
Neki su, međutim, uspeli da razotkriju podvalu, ali neki drugi su se pošteno izlupetali.
Tako su Filip i Mija ukućanima priznali da su rekli da su jeli meso pande! A razotkrio ih je Miki. Dok su pričali u dnevnoj sobi, pokrenuta je i tema tog zadatka. Mija je počela priču o mesu...U jednom trenutku Miki je prekinuo i iznenađeno upitao: "Niste valjda rekli da ste jeli meso pande!?". Mumin se nadovezao: "Kakva panda, pande su zaštićene životinje!".
Mija i Filip su priznali da jesu i svi ukućani su prasnuli u smeh.
(MONDO)
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар