Image and video hosting by TinyPic

Veliki brat All Stars nominacije: Ko je sledeci?

Gotovo sve ukućanke i deo muških ukućana ne želi više da deli vazduh u kući Velikog Brata sa Mikijem i Muminom. To je epilog prvih kolektivnih nominacija u rijaliti-šou VB VIP, a različiti su razlozi što su Miki i Mumin neomiljeni ukućani.

Pojedine ukućanke, odnosno Mira Škorić i Sani Armani nisu oprostile Mikiju što je u prvoj nedelji baš njih nominovao, a Muminu se najviše zamera to što "ne drži baš do lične higijene" i što stalno jede.
Interesantno je da je i reper Gru, odnosno Dalibor Andonov, nominovao obojicu cimera, a Filip je osim Mumina nominovao i imititatora iz BiH Kalimera ili Edina, jer mu je pojeo tunjevinu! Neoprostivo!
Jedini koji nisu nominovali Mikija i Mumina ili jednog od njih dvojice su Maca i manekenka Tijana, koja je za izbacivanje predložila cimerke - Sani Armani i Miru Škorić.
Mumina je nominovala i Ivana Škorić, koja se, kada je ušla u kuću i pozdravila se sa rokerom iz Novog Sada izjavila: "Veliko mi je zadovoljstvo (što si i ti ovde)!".
Mumin je šampion nominacija ove nedelje. Imao je čak sedam negativnih glasova, a Miki šest. Mira Škorić je prikupila tri...

Ko je kako nominovao
Tijana: Sani Armani ("imale smo sukob, a i sa njene strane osećam netrpeljivost, ni sama ne znam zašto") i Mira Škorić.
Gru: Mumin ("čini mi se da bi voleo da izađe, a i prdi kao konj") i Miki ("njih dvojica su u ekipi i kad bi Mumin izašao Miki ne bi imao s kim da se druži, ne uklapa se sa ostalima");
Mumin: Mira Škorić ("malo je kraćih živaca i nije za ovaj šou") i Maca ("za moj ukus previše napadan, ne da ljudima da dođu do reči, humor mu je malo usiljen, mada je nesporno duhovit");
Miki: Sani Armani i Mira Škorić ("od početka smo imali konflikte, stalno prozivaju").
Filip: Mumin ("od kad smo ušli priča o hrani i vojsci") i Kalimero ("jedva čeka da ide kući, a i uzeo mi je tunjevinu").
Maca: "Kaktus" odnosno Kalimero ("on je bespolan, uveno je ovde, trebalo je da mu date infuziju kad je ušao u kuću") i Gru ("nit smrdi, nit miriše").
Mia: Miki ("unosi nemir u kući i sam je rekao da se bavi profesionalnom prevarom") i Mumin ("ima neke necivilizovane postupke, kji irituraju").
Ivana: Miki ("stvara lošu atmosferu u kući") i Mumin ("samo zato što je pokazao da ne drži baš do lične higijene").
Kalimero: Miki ("lenj je kao ćuskija, sa svima se svađa") i Mumin ("sličan je Mikiju samo blaži oblik. Malo je nekulturan").
Mira Škorić: Mumin ("promenio se od onoga kakav je bio na početku") i Miki ("sve što radi već je viđeno").
Sani Armani: Miki i Mumin ("na njega ulažem Kviska, jer mi je sam jednom prilikom rekao da ne bi imao ništa protiv da ga bilo ko nominuje. Iza tih oštrih lica krije se džentlmen, koji će razumeti zašto je on nominovan a ne jedna dama").
Iz Kuće su već izašli Jelena Karleuša (bila u kući samo 24 sata), Jelena Žeželj (izbačena) i Nenad Čanak koji je izašao zbog poslovnih obaveza.
(MONDO)
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 коментара:

  1. Анониман21. март 2009. 22:08

    Mumin je car,i zato ostaje!!!
    Krivo mi je sto je GRU nominovao Mumina,jer su obojica kraljevi!!!

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман22. март 2009. 02:50

    Bojim se da ce ostati Miki?!

    ОдговориИзбриши