Image and video hosting by TinyPic

Umrla Džejd Gudi, britanska zvezda Velikog Brata

Džejd Gudi, zvezda britanskog „Velikog Brata“ i majka dvoje dece, preminula je u subotu uveče od raka na mozgu u 27. godini.

Po obrazovanju zubarska pomoćnica, Džejd je slavu stekla učešćem u popularnom rijaliti šou programu 2002. Prvobitno je ismevana u medijima zbog slabog obrazovanja, da bi kasnije stekla naklonost širokih masa zbog svoje neposrednosti i iskrenog govora. Dobro je unovčila popularnost, tako da je već 2007. godine njeno bogatstvo procenjivano na nekoliko miliona funti. Bolest joj je konstatovana u avgustu prošle godine, kada jekao učesnica indijskog „Velikog Brata“ otišla na lekarski pregled. Uprkos lečenju u Britaniji, lekari su konstatovali da se bolest proširila, zahvativši, između ostalog, i jetru i da se ne može izlečiti.
Džejd je rešila da i iz te tragedije izvuče maksimalnu korist, pa je britanskim medijima za 1,4 miliona dolara prodala pravo da fotografišu i snimaju poslednje nedelje njenog života, sa sinovima i dečkom Džekom Tvidom, za koga se udala u februaru. Objasnila je da je sve to radila kako bi što više para obezbedila svojim sinovima.
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар