Image and video hosting by TinyPic

Crnogorski lobi opet radi: Kapisoda sve bliži pobedi?!

Sudeći prema dosadašnjem toku glasanja, crnogorski maneken Filip Kapisoda sve je bliži pobedi u serijalu „Veliki brat VIP ol stars". Kako tvrdi izvor "Pressa" blizak produkciji „Emoušn", zahvaljujući crnogorskom lobiju Filip je za dva dana uspeo da sakupi najveći broj glasova publike, ostavivši iza sebe „večitog favorita" Mikija Đuričića!

- Ako se glasanje nastavi ovim tempom, Kapisoda će sigurno otići kući bogatiji za 50.000 evra, koliko iznosi glavna nagrada za pobednika serijala. Za razliku od nekih drugih emisija, u kojima se sa jednog broja može glasati pet-šest puta, u „Velikom bratu" nema ograničenja za glasanje. Zato sa jednog broja može da pristigne ogroman broj glasova! Crnogorski lobi je veoma jak, a ako se dobro organizuje i uloži desetak hiljada evra u glasanje, Filip će iz kuće „Velikog brata" sasvim sigurno izaći kao pobednik - kaže izvor Pressa.
Producenti strahuju za ishod jer postoji velika verovatnoća da se ponovi prošlogodišnji scenario, kad je modna kreatorka iz Nikšića Mimi Đurović, zahvaljujući organizovanom glasanju, uspela da pobedi glavne favorite za nagradu - Milića Vukašinovića i Ajs Nigrutina. Poraženi „doktor za rokenrol" je posle Miminog trijumfa izjavio:
- Organizatori tako nešto ne mogu da spreče. To su crnogorska posla, jer kod njih se glasa po direktivi. Naredba je glasila: „Glasaj", i svi su glasali kao da je reč o državnom projektu. Mimi je pobedila na isti način kao što se Crna Gora odvojila od Srbije - rekao je Vukašinović za Press.
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар