Image and video hosting by TinyPic

Finale Velikog brata All Stars: Ostali Mira Skoric, Miki, Gru, Maca i Kapisoda

Pevačica Mia Borisavljević, bivša manekenka Ivana Škorić i nekadašnja misica a sada model Tijana Stajšić ispale u "polufinalu" Velikog brata All Stars

Njih tri su imale najmanje glasova publike od svih osmoro finalista. Ivana i Mia su izbačene u paru, a zatim im se pridružila i zgodna Tijana, koja je nekolicini muškaraca u kući zavrtela mozak.
U ponedeljak uveče je finale, a osim Mire Škorić, za 50.000 evra boriće se i reper Dalibor Andonov-Gru, pčelar, kockar i kuvar Miki Đuričić, voditelj Dragan Marinković-Maca i maneken Filip Kapisoda.
Ivana i Mia su izjavile da je učešće u rijaliti-šou Veliki Brat bilo neverovatno i lepo iskustvo, ali da ne bi ponovo ušle u kuću.
Interesantno je da Mia i Ivana nisu imale nijednu nominaciju tokom trajanja rijaliti-šoua VB VIP All Stars. Tijana je dva puta bila nominovana i uspela je da ostane gotovo do samog kraja.
Mia je rekla da je "osetila da će biti izbačena". "Kad sam se jutros probudila, rekla sam: Ljudi, ja večeras izlazim".
Po izlasku iz kuće Ivana je grlila kćerku Andreu, koja nije mogla da zaustavi suze i jecaje, jer je konačno videla mamu posle mesec dana. "Ona i sin su mi najviše nedostajali", rekla je Ivana, koja je stalno u kući govorila o svom mužu i njihovoj velikoj ljubavi.
Ivana je u kući bila neka vrsta "mirovnih jedinica", bila je dobra sa svima i ostaće upamćena njena rečenica: "Dajte, ljudi nemojte više da se svađamo".
Njen favorit za pobedu je Miki. "Miki je kralj! On ima veliko srce! Miki je, na žalost, neshvaćen. Načitan je, inteligentan i na dobro reaguje dobrim a na loše uzvraća duplo gorim", rekla je Ivana.
Mia se, međutim, nije složila sa Ivanom. "Miki je nesrećna osoba i pre svega ne voli sebe. Inteligentan je dečko, ali je tu inteligenciju preusmerio na lošu stranu", ocenila je pevačica, koja ima hit "Kako da ne". Favorit Mie za pobedu je Maca.
Kada je izašla iz kuće, vedra Tijana je davala autograme, ljubila se i grlila sa publikom u kojoj su mahom bili tijendžeri. Devojka voli da se grli, očigledno.
Naravno, negirala je da je bilo dubljih emocija u odnosu sa Macom i Gruom, a nasrtaje Mace na njene...atribute opisala je kao ništa strašno i kao normalnu stvar kad si sa nekim prisan.
"Ja sam se u kući osećala usamljeno, a Maca je, u početku, bio pozitivan, vedar...Bio je mi je potreban neko sa kim bih bila prisna, jer je situacija u kući sasvim drugačija nego napolju", rekla je Tijana.
Ona je rekla i da je odnos sa Gruom bio potpuno drugarski i da sa njim nije flertovala, mada je utisak svih drugih ukućana bio potpuno drugačiji.
"Svakoj ženi prija pažnja muškarca", rekla je Tijana, a potom se iznenadila kada je čula da je prilikom poslednjih nominacija i Maca izgovorio njeno ime. "O Maci mislim sve najbolje, ali me je nominacija iznenadila".
Upitana da li misli da je ostavila utisak devojke koja ne ume da kaže ne, odgovorila je: "Neeee!".
(MONDO)

Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар