Image and video hosting by TinyPic

Kladionice sumnjaju da je Veliki brat namesten!

Srpske sportske kladionice ne veruju u regularnost ovogodišnjeg serijala „Velikog brata". Kako saznaje Press, iako je do kraja ovog rijaliti-šoua ostalo još četiri dana, većina kladionica nema nameru da u svoje liste uvrsti i igru na to ko će biti pobednik.

Za razliku od prve VIP sezone, kada su gotovo svi mogli da se klade na Đanija Ćurčića, Olju Karleušu, Ognjena Ivanovića, Press saznaje da je ove godine samo kladionica „Meridijan" do pre nekoliko dana imala nameru da u ponudu uvrsti i „Velikog brata", ali se od toga odustalo, zbog straha da Bosanci i Crnogorci organizovano ne glasaju za svoje favorite - Kalimera i Kapisodu. Sagovornik Pressa iz jedne poznate beogradske kladionice kaže da je klađenje izbegnuto iz dva razloga - zbog velikih gubitaka koje su kladionice imale prošle godine, ali i zbog straha od nameštaljki.
- Pošto i mi, poput vas novinara, imamo svoje izvore u produkciji saznali smo da postoji mogućnost nameštanja. Zbog sistema glasanja, da s jednog broja može da se pošalje više desetina hiljada glasova, odustali smo od prognoza koje govore da je Miki apsolutni favorit, ali da su pobedi bliži Maca, Kalimero i Kapisoda - navodi izvor Pressa.
Sagovornik Pressa kaže da postoji realna verovatnoća da se i ove godine ponovi prošlogodišnji „crnogorski" scenario i situacija iz „Operacije Trijumf":
- Mimi Đurović je prošle godine pobedila tako što se glasalo organizovano, sa automata za telefonsko glasanje, i svako ko se kladio na nju, inače totalnog autsajdera, zaradio je gomilu para. Slično je bilo i sa pobedom Adnana Babajića, jer su Bosanci glasali do iznemoglosti, samo da „njihov" trijumfuje. Postoje sumnje da će se ista stvar dogoditi i ove sezone, a pošto je nas prošlogodišnja pobeda Mimi Đurović koštala mnogo, odustali smo od „Velikog brata". Dok se ne uverimo da je igra regularna, nećemo je uvrstiti u kladioničarske liste - zaključuje sagovornik Pressa, koji je insistirao na anonimnosti.
Inače, sve sumnjive igre i mečevi za koje se pretpostavlja da su namešteni kladionice izostavljaju iz ponude. Tako je srpska fudbalska liga dugo godina bila van svih svetskih kladioničarskih lista.
Press, REDAKCIJA DŽET SETA
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара:

  1. stvarno je katastrofa ako je namestajka, a sigurna sam da jeste. uzimaju nam pare bzvz, lako cemo to resiti, nemojte da glasate uopste, ja bar necu vise ni jednu poruku poslati...a milic je izbacen od strane VB a ne jer je tako narod glasao, to je bar ocigledno, kako vas nije sramota....

    ОдговориИзбриши