Image and video hosting by TinyPic

Miki pobedjuje u Velikom bratu All Stars?!

Miki Đuričić je ove godine dobio treću šansu kada je 9. marta zajedno sa 13 VIP ličnosti po treći put ušao u poznatu kuću u Košutnjaku. Ostalo je još nedelju dana do kraja serijala, a sudeći prema anketi na „Blicovom” sajtu, Miki je trenutno najbliži pobedi.

Preko tri hiljade čitalaca „Blica” glasalo je u anketi na našem sajtu, a na pitanje Ko bi trebalo da pobedi u „VB All Stars”, skoro polovina (46 odsto) složila se da Miki zaslužuje pobedu. Na drugom mestu sa 20 odsto glasova nalazi se Gru, dok treće mesto pripada Ivani Škorić sa devet odsto glasova.
Dakle, nedelju dana pred kraj, Miki je apsolutni favorit, a i Mikijevi bivši sustanari i prijatelji misle da će ovoga puta izdržati do kraja, iskoristiti šansu i pobediti!
- Navijam svim srcem da Miki izdrži do kraja - počinje priču za „Blic” Daliborka Mila­­nković, bivša učesnica „Velikog brata” i Mikijeva dobra drugarica.
- Miki zaslužuje da pobedi. Iskren je i nijednog momenta se ne folira, ne kalkuliše šta će da kaže i kako će da kaže i da li to njemu ide u prilog. Ne razmišlja o posledicama onoga što radi, i često radi na svoju štetu. Govori otvoreno i za sebe i za druge, nije pakostan, nema zlobe u njemu. Veoma je simpatičan i održava ovaj šou. Ako je do sada izdržao, izdržaće do kraja. Ukoliko je sve realno, i ako sve bude fer igra, Miki pobeđuje! - sigurna je Daliborka koja kaže da se Miki nije promenio od početka „Velikog brata”, te je kroz sva tri učešća ostao isti.
- Nije Miki taj tip, ne može on da glumi. On je dosledan sebi i ide po svom instinktu. Poznajem ga tri godine, družimo se, kakav je u privatnom životu tako se ponaša i u kući, isto reaguje… Svi su ušli sa nekom foliražom, čast izuzecima, Miki je iskren, to je šta je. Njegova inteligencija ne može da se meri sa njihovim koeficijentom. Miki će pobediti zbog svoje iskrenosti i inteligencije - kaže Daliborka kojoj se Miki poverio pre ulaska u kuću, te joj je rekao da želi da pobedi.
- Rekao mi je da će izdržati ovoga puta. Ovoga puta je ušao da pobedi - zaključuje Daliborka.
Sava Radović, voditelj „Letećeg starta” i Mikijev sustanar iz prvog serijala VB, slično razmišlja.
- Mislim da bi trebalo da pobedi. Sto odsto pobeđuje samo da ostane takav kakav jeste. Mi, drugari iz „Velikog brata”, moramo da se držimo zajedno. Ovo je njegov serijal. Ovoga puta će izdržati i pobediti. Voleo bih da pare od pobede uloži u osnivanje političke stranke i da uđe u parlament, pa da dokaže da su političari dno dna - kaže kroz smeh Sava i dodaje da je Miki u svakom serijalu isti, te da se nije mnogo promenio.
- On menja svoje ponašanje u odnosu na takmičare koji se nalaze u kući. Ali, u principu je isti i dosledan sebi - priča Sava Radović.

(Blic)

Sva Mikijeva učešća
2006. Pčelar iz Kupinova je prvi put ušao u kuću „Velikog brata” 29. septembra 2006. godine. Iako je od početka bio favorit publike, Miki nije mogao da se navikne na uslove u kući, ali ni na većinu svojih sustanara, te je posle samo dve nedelje učešća napustio šou. Kada je napustio kuću, Miki se susreo sa velikom slavom zahvaljujući kojoj je snimio neke reklame, bio je radio voditelj, slikao se za „Plejboj”…
2007. Novac, slava i moć Mikija su naveli da skrene sa puta te je upao u kockarske dugove zbog kojih je 27. oktobra 2007. godine drugi put ušao u kuću. Miki je ponovo postao favorit naroda, i svi su mislili da će ovoga puta izdržati do kraja… i pobediti. Ali, u kuću je ušao njegov otac Mirko sa kojim Miki nije u dobrim odnosima. Tog 6. decembra 2007. godine Miki je ponovo izgubio bitku i sam napustio kuću.
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара: