Image and video hosting by TinyPic

Žurka do jutra

SVIH 14 ukućana, osim Jelene Karleuše, sa porodicama, rodbinom, prijateljima, novinarima i ekipom "Emoušna", proslavili su Mikijevu pobedu na slavlju organizovanom u kući "Velikog Brata".



Za razliku od prošlogodišnje VIP žurke, na kojoj su se pojavili finalisti prvog serijala, ove godine od poznatih su bili samo studenti iz "Operacije Trijumf", Skaj Vikler i Big Lale. Najviše interesovanja izazvali su pobednik Miki i Mira Škorić, koja je dala ubedljivo najviše intervjua i najmanje se zadržala na žurci. Mia je neumorno đuskala sa svojim drugaricama, dok vicešampion Gru (u društvu supruge Danice Prvulović) nije bio raspoložen za priču sa novinarima. Crnogorski maneken Filip Kapisoda izazvao je pravu histeriju kod devojaka, sa kojima se slikao tokom cele žurke. Milić Vukašinović grlio je i ljubio svoju nevenčanu suprugu Planinku - Ninu Rajković, a ni Skaj Vikler nije ostao praznih ruku... Maca nije želeo da komentariše svoj odnos sa Tijanom Stajšić i nijednom se nije približio svojoj bivšoj "drugarici", koja je, pak, sedela u dvorištu sa prijateljicama.Izjavila je da je razočarana Macom, pogotovo njegovim ogovaranjem iza leđa.
- Hteo je, valjda, da pokaže da je muškarčina koja može da ima šestu devojku sveta po lepoti - rekla je Tijana.
Za muziku na zabavi
koja je potrajala do jutra bio je zadužen di-džej Marko Miljković, ukućanin prvog "Velikog Brata". Kako saznajemo, poziv za žurku je dobila i pevačica Ena Popov, ali nije želela da se pojavi na istom mestu sa bivšim dečkom Markom.
Vecernje novosti

GLEDANOST
OVOGODIŠNJI "VIP Veliki Brat" oborio je sve rekorde gledanosti. Tako je 161 emitovanje iz kuće VB pratilo 90 odsto stanovnika Srbije starijih od četiri godine, ili 6.203.306 gledalaca. Svaki četvrti gledalac se budio uz VB, svaki treći gledalac je znao ko je izbačeni ukućanin, dok je svaki drugi direktno pratio ulazak i finale.
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар