Image and video hosting by TinyPic

Kalimero napušta Velikog brata?

Bosanski imitator ima najveće šanse da večeras izađe iz kuće

Protekla nedelja u kući Velikog Brata će ostati upamćena po žučnoj svađi između Mace i Grua zbog koje poznati reper i dalje spava u reflektorima obasjanoj dnevnoj sobi umesto u muškoj.
I dalje nije jasno zbog čega su se dva ukućana toliko zamerila mada mnogi sumnjaju da je uzrok tome bivša misica Tijana Stajšić. Pored njihovog sukoba, izbila je i svađa između Mikija Đuričića i Milića Vukašinovića, koja je za epilog imala međusobne nominacije, ali i razmenu uvreda. Tako se Miroslav pobunio protiv Milićevog konstantnog povišenog tona, što mu Doktor Za Rokenrol nije oprostio. Ipak, za divno čudo, pčelar iz Kupinova je ove nedelje prošao bez nominacije, a razlog za brigu večeras imaju Tijana, Edin i Vukašinović. Sudeći prema anketi na zvaničnom sajtu „Velikog brata“, najveću šansu da napusti kuću ima upravo bosanski imitator Kalimero, alijas Kaktus.

Alo!
Miki: Milić hoćeda uvali pesmu Miri
Najveći favorit publike žestoko je opleo po Miliću Vukašinoviću:
- Čuj, Doktor Za Rokenrol! Otkad je ušao u kuću, samo peva narodnjake. Je l’ ste ga provalili? Sve vreme se mota oko Mire, hoće da joj uvali pesmu - rekao je Miki ostalim ukućanima.
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар