Image and video hosting by TinyPic

Nominovani za izbacivanje Tijana, Kalimero i Milić Vukašinović

Prvi put od početka Velikog Brata, Miki iz Kupinova nije najomraženija ličnost u kući, a za naklonost gledalaca boriće se manekenka Tijana, imitator iz BiH Kalimero i "doktor za rokenrol" Milić Vukašinović.

Svašta se izdešavalo u kući protekle nedelje. Gru i Maca su "zaratili", kuća je privremeno bila pretvorena u zatvorsku ćeliju, dogodila se i zatvorska pobuna, Milić Vukašinović, koji se uživeo u ulogu čuvara i sebe naziva "Gadafi", ide ukućanima na živce zbog čestog dranja, Tijana je i dalje van ženskog društva, a Mira Škorić nervozna zbog "terorističkog" načina buđenja.
Posle Grua i Mace, čiji je sukob uticao na zategnutiju atmosferu u kući (Gru je čak za Macu rekao da je "govno od čoveka"), i Milić i Miki su "udarili" jedan na drugog" kao ovnovni na brvnu. Milić je, kao i obično, pokušao da "argumentima" urlanja dokaže da je u pravu, Miki mu nije ostao dužan, opsovao ga je više puta, a "Gadafi" mu je uzvratio: "Ti si brav!".
Petak je bio dan za nove nominacije, a uoči odlaska ukućana u ispovedaonicu, Milić je Mikiju pred svima rekao: "Ako ima Boga, ti ćeš izaći. Glasove koji dolaze za tebe treba proglasiti nevažećim".
Ishod nominacija bio je iznenađenje za mnoge ukućane, ali pre svega za Milića i Grua, koji je očekivao da bude među onima koji će strepeti da budu izbačeni.
Kada je čuo svoje ime, Milić je otvorio usta, potpuno iznenađen, a potom je u ispovedaonici rekao da to nije očekivao. "Ali, vrlo sam samouveren i znam da me raja neće izbaciti".
Kalimero je imao najviše negativnih glasova - pet, Milić i Tijana po tri, sledili su Filip, Gru i Miki sa po dva...Ivana je jedina bila bez ijedne nominacije.
"Gadafi" je dobro podneo nominacije, jer je isto veče zagrejao atmosferu svirajući na improvizovanim instrumentima, a ostali ukućani su ga podržavali i pevali. A Kalimero se napio od alkohola koji je prošvercovao iz luksuzne zatvorske sobe!
Miki se kristio što nije nominovan, a onda se u ispovedaonici "otvorio" Velikom Bratu, priznajući da je pogrešno procenio neke ljude. "Maca je ipak kvaran, Tijana je prošla sveta, a nije se setila da ode na pozorišnu predstavu...Šta ću ja ovde? Mislim da više nikad neću da učestvujem u Velikom Bratu!".

Kako je ko glasao:
Milić - Miki ("on je džukeletina, bez kućnog odgoja") i Kalimero ("drag mi je,ali...);
Tijana - Mira Škorić ("i dalje podbada") i Kalimero ("iznenadio me je kada je mene nominovao na javnim nominacijama");
Gru - Maca ("prvi put mi nije žao da nekoga nominujem. On je dvoličan, sebičan, igra ulogu od početka") i Filip ("on je Macin eho. kako Maca nešto kaže, on ponavlja satima".)
Mia - Tijana ("i dalje je izdvojena") i Milić ("mnogo se dere. Atak je na mozak").
Filip - Gru i Kalimero ("nisu ispali fer u zatvoru").
Maca - Gru ("frajeru sve smeta, a ne kuva kafu, sve mu se prinosi...Trut") i Kalimero.
Mira - Tijana ("glumi i pozira") i Miki ("izvinUo mi se za sva nedela, ali to nije bilo iskreno").
Kalimero - Milić ("mnogo se dere i deluje izveštačeno") i Filip ("ništa ne radi").
Ivana - Tijana ("i dalje je izdvojena") i Kalimero ("ionako kuka da hoće da ide kući").
Miki - Milić ("on je Maca samo u deset puta gorem izdanju. Dere se, ima izveštačene fore, folirant je") i Mia ("malo smo pričali...").
(MONDO)
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар