Image and video hosting by TinyPic

Svađa Mace i Grua zbog Tijane

U kući „Velikog brata” ponovo je došlo do okršaja. Reper Dalibor Andonov Gru i kontroverzni voditelj Dragan Marinković Maca preksinoć su se posvađali zbog najlepše ukućanke Tijane. Daliboru je zasmetalo to što Tijana dopušta da je Maca hvata za zadnjicu, grudi… gde god i kad god poželi, te je misici očitao bukvicu. Kada je Maca čuo da se Gru petljao u njegova posla, potpuno je odlepio.

Sve je počelo kada je Gru rekao Tijani da ne može da razume kako ona dopušta da Maca naskače na nju…
- Šta želiš da pokažeš time? Da sutra izađeš i da te na ulici svako uhvati za dupe? Kakav to utisak želiš da ostaviš? Pa svaka budala će dati sebi za pravo da te uhvati za dupe - pitao je Gru Tijanu, nakon što je prisustvovao zanimljivim scenama, dok su svi zajedno bili u „zatvoru” - ovonedeljnom zadatku. Naime, Tijana i Maca su se većinu vremena provedenog u zatvoru pipkali i mazili, te je Gruu po završetku zadatka prekipelo i svojoj drugarici Tijani je sve rekao u lice. Kada je čula Gruove zamerke, Tijana je sve prenela Maci, a čak i tokom razgovora o Gruu, Maca je nastavio da pipka Tijanu. Misica se po običaju samo smeškala, a nakon ćaskanja i maženja sa Tijanom Maca se obračunao sa Gruom. Sa svih strana pljuštale su teške reči i psovke, Maca nije krio da je užasno ljut na repera. Nakon svađe, Gru nije želeo da spava u muškoj sobi, već se unezvereno motao po kući…
- Ne mogu da spavam… znaš, negativna energija - požalio se Gru Miliću, a potom je otišao u žensku sobu kako bi o svemu razgovarao sa Miom i Ivanom.
- Tijana me je kupila od početka. Bio sam okej s njom. Nije mi jasno kako može to da radi sa Macom. Baš sam se razočarao - rekao je tužno Gru, a Mia je odbrusila:
- Ma, zašto si se uopšte družio s njom? Šta je to kod nje ok? - pitala je Mia.
Dan nakon svađe, Gru se odvojio od društva i skoro ceo dan nije razgovarao sa ukućanima… On se, inače, zbog Tijane posvađao i sa Mirom, ali i sa Mikijem zato što mu je zasmetalo što Miki od Tijane pozajmljuje cigarete.
Maca već nekoliko dana zajedno sa Mikijem i Filipom ogovara Grua, a u jednom trenutku složili da se Gru zaljubio u Tijanu.
- Čupa (Gru) se zaljubio u Tijanu… - rekao je Maca.
Blic
Filipu fali Ksenija
Filip Kapisoda, bivši dečko pevačice Ksenije Pajčin, pri ulasku u kuću rekao je da ne zna da li su on i Ksenija u vezi. I dok se Filip nada pomirenju sa pevačicom, Ksenija je u jednoj emisiji otkrila da oni nisu zajedno. Bili oni u vezi ili ne, jedno je sigurno - mlađani Crnogorac užasno pati za svojom dragom, te joj je pre neko veče preko kamera „Velikog brata” poslao pozdrave.
- Ćao Ksenija - rekao je Filip pomalo setno u kameru, a Maca je odmah počeo da ga zeza.
- Ajd’ ćuti! Papučiću jedan.
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 коментара: