Image and video hosting by TinyPic

Maca i Tijana: Ugašene strasti?

Izgleda da je prva romansa u trecoj sezoni „Velikog brata“ već zavrsena. Dragan Marinković Maca (41) prethodnih dana jurio je za nekadašnjom mis Tijanom Stajšić (24) i sve je išlo u prilog tome da će se između njih desiti nešto konkretno...

Međutim, poslednjih dana došlo je do naglog zahlađenja između pomenutog dvojca, koji je svoju komunikaciju sveo na minimum.
I dok je Maca objasnio ostalim ukućanima da se „samo zezao sa Tijanom“, dodavši da ima devojku koja ga čeka, ni zgodna brineta nije se mnogo uzbudila zbog ovog gubitka.
Kako će se dalje odvijati situacija pod krovom kuće u Košutnjaku, kao i da li će se uzburkati trenutno ugašene strasti, ostaje nam da vidimo. Inače, da Maca i Tijana više nisu interesantni ni gledaocima pokazuje i to što su bili potpuno izostavljeni iz večernjeg prenosa u nedelju dok su se svi ostali ukućani nalazili u dnevnoj sobi.


Sani prekršila pravila?
Voditeljka Sandra Drašković (28) prekršila je pravila „Velikog brata“ pričajući direktno o nominacijama. Kada se preksinoć povela priča o Mikiju i Muminu, Sani je doslovce rekla:
- Videćete kada izađete šta sam ja navela kao razloge za nominaciju - izjavila je Sandra i tako nedvosmisleno ostalima stavila do znanja koga je nominovala za izbacivanje.
- Svaka priča o nominacijama odmah se sankcioniše tako što Veliki Brat pozove ukućanina u ispovedaonicu i opomene ga. Ako je reč o težem prekršaju, učesnik može biti direktno kažnjen. Ukoliko se ispostavi da je Sandra jasno aludirala na to koga je nominovala, biće sigurno sankcionisana - kaže za „Alo!“ Marinela Kvapil, portparol kuće „Emoušn“.
Alo!
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар