Image and video hosting by TinyPic

Milan Mumin izbacen iz Kuce, usao Milić Vukašinović

Nekadašnji frontmen benda Love Hunters Milan Mumin četvrti "stanar" koji je napustio Kuću Velikog brata! Za njim u utorak, kao posebno iznenađenje, nakon prvih javnih nominacija leti i peti ukućanin! Drugo iznenađenje večeri bio je odgovor na pitanje zašto su ukućanke učile japanski jezik? Zato što se u jednoj od komplikovanih rečenica krilo ime novog ukućanina - Milića Vukašinovića!



Društvo koje čine Jelena Karleuša, Jelena Žeželj i Nenad Čanak uvećano je za još jednog učesnika rijaliti-šoua Veliki brat. Četvrti ukućanin koji neće sedeti na ružičastoj sofi iza zlatnih vrata, ali ni osvojiti nagradu od 50.000 evra je Milan Mumin - srpski roker i njujorški taksista.
Na samom početku "finalne" večeri za čoveka koji najbolje "prazni frižider", otkriveno je i iznenađenje Velikog brata: U utorak će ukućani javno nominovati jedni druge i momentalno "izleteti" iz Kuće!
"Minus" ukućaninu kojem je uvek loše nakon "pelikanovca" bio je drugar Miki, priča o hrani, nehigijena...i svi oni ostali razlozi koje su ostali ukućani, pogotovo ukućanke, davali kada su vršili prošlonedeljne nominacije.
Boravak Milana Mumina u Kući na Košutnjaku ostaće upamćen po blesavim pričama, "ritualima" koje vrši kada svi legnu u krevet, drugarstvu sa Mikijem, svađom sa Mirom Škorić, ali najviše po pričama koliko je jeo i koliko puta je bio u wc-u.
U početku šoua Mumin je bio prijatno iznenađenje za sve, ali kako je vreme odmicalo tako je iznenađenje postajalo neprijatno...toliko neprijatno da su stvoreni klanovi - jedan čine upravo ovonedeljni nominovani, kojima se oko ručka pridruži misica Tijana, Mira, Sani, Edin, potom Mia i Filip, i Ivana koja je jedina za sada sa kojom svi podjednako komuniciraju i jedina koju poštuju.
Gru, kao što reče nekoliko ukućana i i dalje "niti smrdi nit' miriše", i Maca koji je sa svima dobar i loš, izuzev Tijane sa kojom je "najbolji", i koja će, kako je rekla Sani Armani, biti sledeća nominovana (!), ali koji ipak proživljava neku vrstu krize poslednjih dana.
Pre dva dana emitovan je snimak u kojem se u ispovedaonici kod Velikog brata Maca rasplakao na pomen svog sina, dok je u ponedeljak tražio da izađe iz Kuće "makar na jedan dan". Nije izašao, ali je stigao da se opasno posvađa sa drugim nominovanim Mikijem.
Iako "dosadni" i "već viđeni", a pomalo i "nehigijenski nastrojeni", tek preostalih devet ukućana ove nedelje rešilo se jednog "trna u oku". Miki ostaje da "zagorča" život ostalima bar još jednu nedelju…ukoliko preživi javne nominacije u utorak uveče.
(MONDO)
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар