Image and video hosting by TinyPic

Milić Vukašinović izbačen iz Velikog Brata

Milić Vukašinović, na iznenađenje svih, četvrti je izbačeni ukućanin iz rijaliti-šoua Veliki Brat.

Milić Vukašinović je u kući bio tek nedelju dana (ušao 24. marta), a činjenica je da je njegov ulazak razdrmao ukućane. Ipak, neki nisu mogli da mu tolerišu dranje i podizanje tona.
Neposredno pred izbacivanje, u ispovedaonici, Veliki Brat ga je pitao zašto baš on treba da ostane u kući i koje su mu prednosti u odnosu na protivkandidate Tijanu i Kalimera.
"Treba da ostanem da se ukućani ne bi vratili u letargiju u kojoj sam ih zatekao i bilo bi šteta da se pokvari divna atmosfera koju sam ja napravio. Bilo bi glupo da duhovni vođa porodice ode pre kraja", rekao je Milić.
Kada je saopšteno da je dobio najmanje glasova, Miliću nije bilo baš pravo, ali je u još većem šoku bio Kalimero, koji je očekivao da bude izbačen, a i priznao je da mu se ide kući.
Odmah po izlasku iz kuće, Milić je u poslednjem obraćanju ukućanima poručio: "Molim vas, bez velike tuge, znate gde su maramice. Kad svi izađete, naćićemo se negde, pa ćemo dobro da se opustimo".
A na pitanje kako se oseća, odgovorio je: "Osećam se kao Milić Vukašinović, a to znači super!".
Za razliku od mnogih učesnika Velikog Brata, Milić je priznao da mu je žao što mora da izađe, a i videlo se da uživa što je u kući i što učestvuje u zadacima. Ipak, primetio je da su ukućani u mnogo većem šoku od njega.
"Samo je rat ozbiljna stvar, sve ostalo je zabava. Spreman sam i na poraze. Žao mi je, jer smo počeli da ličimo na pravi rijaliti-šou. Ja nisam izbačen glasovima (publike), već politički", rekao je Milić, koji je izrazio sumnju u verodostojnost glasanja.
On je rekao da nije imao taktiku, ali da mu je pogodovalo to što je u kuću ušao kasnije od ostalih. "Gledao sam šou, video sam koje su slabe tačke ukućana. Mikija sam uveo u društvo i počeli smo da fukcionišemo kao celina", rekao je Milić, koji je ukućanima ostavio cigarete, a nekima i svoj omiljeni modni predmet - šešir.
Upitan da li će po izlasku iz kuće biti i dalje Milić Vukašinović ili Gadafi, odgovorio je: "Biću Milić Vukašinović sa vizijom Gadafija".

MIKI I FILIP U BAZENU, MACIN TRAG NA KREVETU
Dan pred izbacivanje u kući je priređena žurka. Ivana je za ukućane izborila malo alkohola i cigareta u igri pogađanja osobina ukućana. Učinak joj je bio polovičan, jer joj ostali ukućani nisu baš pomogli, ali je uspela da osvoji četiri kutije cigareta, nekoliko flaša belog vina i mineralne vode, votku...
Interesantno je bilo pitanje ko je najnametljiviji ukućanin, a ko najmanje. Ivana je mislila da je najnametljiviji Maca, ali se iza broja jedan "nacrtao" Milić, Gru je Macin broj pet prokomentarisao rečima: "A, gospodin ljubim svoje dupe je na sredini...".
Ivanin napor ipak je bio dovoljan da se uz muziku ukućani malo opuste, posle nekoliko dana naraslih tenzija. A u takvoj atmosferi sve je moguće, pa i da se uskače u bazen. Filipa je pogodila pesma "Utorak" Petra Graša, a Mikija je "dirnuo" Arsen Dedić. Obojica su završila u bazenu, s tim što je Miki napravio "lastin let" sa sve čarapama na nogama!
Pre žurke, ukućani su se bavili belim tragom na posteljini na delu kreveta koji pripada Maci. Mia je prva primetila "izlučevinu", a onda je počeo smeh. Tijana se ponudila da bude "forenzičar", ali je Maca iskulirao situaciju, rekavši da je to "sutlijaš".
Ma, važi.
(MONDO)
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар