Image and video hosting by TinyPic

Milić Vukašinović zavodi red u Kuci Velikog brata

ODMAH po ulasku u kuću "Velikog Brata", Milić Vukašinović je razmrdao nove cimere. "Doktor za rokenrol" odmah je saopštio da je pristao naknadno da uđe u kuću po njegovim pravilima, te da nije ušao na početku šoua, jer su se neki uplašili da bi mogao da parira Nenadu Čanku.

On smatra da lider Lige socijaldemokrata Vojvodine nije dovoljno branio svoje stavove sa kojim je ušao u kuću, jer da jeste poneo bi se kao džentlmen i dopustio Jeleni Žeželj da ostane u kući.
Isto veče stao je Maci na žulj, rekavši mu da previše histeriše i da drekom neće postići to što želi. Kontroverzni voditelj i glumac odmah se naljutio i napustio društvance okupljeno oko Milića. Njegovom dolasku najviše su se obradovale ukućanke, a posebno Mira Škorić, koja mu je odmah objasnila da je jedna od retkih koja vodi računa o higijeni kuće. Milić joj je obećao da nema potrebe da se brine, jer od sutra on zavodi red. Rečeno - učinjeno. Već prvog dana saopštio je ukućanima da neće tolerisati ostatke hrane u tanjirima, a potom se, uz cigaru i kafu, "parkirao" na svoje omiljeno mesto pored vrata od terase, imitirajući neke od svojih kolega folkera. Omiljeni hit prvog jutra bio mu je "Nikom o tebi ne mogu da pričam" od Bore Spužića Kvake. Milić nije razočarao gledaoce ni svojim prepoznatljivim stajlingom. Najupečatljivija je, naravno, njegova kolekcija šešira za svaku priliku. Kada je ustao - stavio je beli šešir i obukao beli džemper, a nakon što je oprao zube bilo je vreme za promenu šešira, pa se u dnevnom boravku pojavio sa crnim. Za dobro raspoloženje u kući bio je zadužen i Maca, koji je ukućane zasmejavao do suza imitirajući Igora Cukrova i njegovu interpretaciju pesme "Žute dunje".
Trinaesti dan popularnog šoua protekao je u dobroj atmosferi, a ukućani su dobili i novu posteljinu, čiste peškire i bademantile. Naravno, nisu ni slutili šta ih je sačekalo u 20.00 - javne nominacije.
Novosti
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар