Image and video hosting by TinyPic

Čanak i Miki Đuričić glavni favoriti

Nenad Čanak i Miki Đuričić glavni su favoriti za pobedu u „VIP Velikom bratu"

Prema prvim rezultatima ankete organizovane na forumu ovog rijaliti-šoua, za trijumf pčelara iz Kupinova u ovom trenutku glasalo bi 36,3 % VB fanova, dok je lidera LSV-a odmah iza sa 16,6 %. Prema rezultatima ankete, ubedljivo najseksepilnija ukućanka je Tijana Stajšić, a najpoželjniji ukućanin maneken Filip Kapisoda.
Prva 24 sata u kući proteklo je uglavnom u upoznavanju i međusobnom ćaskanju, a zanimljivo je da se Jelena Karleuša, nakon buđenja, čitavih 45 minuta šminkala. Ipak, najviše pažnje od samog početka privukli su Miki, koji je neprestano pričao, i Nenad Čanak, koji je u jednom trenutku pitao svog zemljaka gde se gasi.
Prvi političar u srpskom „Velikom bratu" ispričao je neka svoja izborna iskustva u trenutku kad su ga zamolili za neku pomoć.
- Nemojte mi tražiti podršku - rekao je Čanak kroz smeh, i dodao: - Svojevremeno je Vuk Drašković tražio da ga podržim na izborima, a posle podrške je dobio 300.000 glasova manje nego na ranijim izborima.
Čanak, koji u u kući spava na posebnom krevetu, oduševljavao se i čuvenim TV vračem Milanom Tarotom, a ujutru je kao pravi džentlmen napravio doručak Karleuši.
Ovogodišnji serijal počeo je dosta mirno, iako su se u kući našle ljute suparnice Mira Škorić i Jelena Karleuša.
D. MILENKOVIĆ, Izvor: Press
Share on Google Plus

About Info

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 коментара: